Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Kantis Consulting
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Concasor fix pentru producere nisip VSI Hajek
Brand
Halek Ready Sand Typ 920
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Compania Hajek Aufbereitungstechnik GmbH & Co KG, cu sediul in Austria, este un producator cu o experienta de peste 25 de ani in producerea de concasoare VSI fixe, mobile si semimobile folosite in aplicatii de balastiere si cariere de piatra care functioneaza pe principiul „strivire piatra pe piatra”.

Concasoarele HAJEK sunt folosite in special pentru producerea nisipului fiind foarte rentabile datorita costului si uzurii reduse a consumabilelor chiar si in aplicatii unde abrazivitatea este foarte crescuta (exemplu: agregare de balastiera avand in compozitie siliciu de peste 90%).

Principiul simplu de functionarea “piatra pe piatra” al acestor concasoare cu impact cu ax vertical, il face ideal pentru aplicatii unde se doreste o forma cubica perfecta a agregatelor si un procent ridicat de concasare din materiale cu dimensiunea de maxima 40-45mm .

Statiile atat fixe cat si mobile HAJEK sunt foarte apreciate in toata Europa in aplicatii de balastiera si cariera datorita formei cubice perfecte folosita in special pentru producerea de mixturi asfaltice si betoane.

Concasor fix cu ax vertical HAJEK HAJEK-READY-SAND TYP 920 IDEAL PENTRU PRODUCERE NISIP:
- Greutate operationala : 7,8 [tone]
- Diametru rotor : 800 [mm]
- Motor electric 75 kW, 380V

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura